[A] Wandering in the garden one day [B] Painting remained a joy to Churchill [C] Delighted with this distraction from his dark broodings [D] Overwhelmed by the catastrophe [E] awaken Britain to the menace of Hitler [F] involved in a campaign [G] keep them company [H] to walk for the greater part of the years [I] finding comfort in his painting [J] when the Conservative government fell [K] with great loss of life [L] Churchill soon decided to experiment with oils____________
【正确答案】:F
【题目解析】: 细节推理题。空格后提到that could have shortened the course of a bloody world war,可见此处信息与战争有关,涉及到本可以缩短战争进程的事情。其次,空格前是was deeply,可见此处应是一个形容词或者动词的分词形式。综合判断,选项F最为符合要求,因此正确答案为[F] involved in a campaign。
[A] Wandering in the garden one day [B] Painting remained a joy
- 2024-08-12 18:09:52
- 英语阅读(一)(00595)