【阅读理解】The problem of leisure is new. Until very recent times peo

【阅读理解】The problem of leisure is new. Until very recent times people worked each day to the limit of their strength. Of course there were always a privileged few who had leisure; but most men had to work 12, 14, or even 16 hours a day, six days a week. As late as 1840 the average factory worker labored 72 hours a week. “Sunup to sundown” was the farmer’s day, or as another phrase puts it, “from can to can’t.”
The phrase “from can to can’t” means ______.
A、from beginning to end
B、from birth to death
C、from morning to night
D、from time to time
【正确答案】:C
【题目解析】:从本段最后一句话可知,这个短语与“Sunup to sundown”同义,即日出到日落,也就是从早到晚。