Read the following paragraphs and answer the question.
At last, Scully grandly conducted them through the door of the blue hotel. The room which they entered was small. It was occupied mostly by a huge stove in the center, which was burning with great force. At various points on its surface the iron had become shiny and glowed yellow from the heat. Beside the stove, Scully's son, Johnnie, was playing a game of cards with an old farmer. They were quarreling.
Which of the following descriptions of the hotel is TRUE?()
A、
Its location was inconvenient.
B、
Its conditions were unsatisfactory
C、
The building’s color was unpleasant.
D、
The owner’s children were troublesome.
【正确答案】:B
【题目解析】:
推断题:根据本段的描述可知旅店的环境不怎么好。