It was a big, squarish frame house that had once been white, decorated with cupolas and spires and scrolled balconies in the heavily lightsome style of the seventies, set on what had once been our most select street. But garages and cotton gins had encroached and obliterated even the august names of that neighborhood; only Miss Emily's house was left, lifting its stubborn and coquettish decay above the cotton wagons and the gasoline pumps——an eyesore among eyesore.
Identify the author and the title of the novel from which the quoted part is taken.
【正确答案】:
WILLIAM FAULKNER; A ROSE FOR EMILY.
【题目解析】:本题主要考查所引用的部分的作者和标题。本文选自《给艾米莉的玫瑰》的第一部分的第二段。结合文中的“Miss Emily”可以想到作品的名称。而《给艾米莉的玫瑰》的作者为William Faulkner。