【正确答案】:
     NOWADAYS,WITH THE RAPID DEVELOPMENT OF IT AND INFORMATION INDUSTRY, MOBILE PHONES PLAY A DOMINANT ROLE IN TOWNS PEOPLE'S LIFE. BUT, LIKE EVERYTHING ELSE, THEY HAVE BOTH FAVORABLE AND UNFAVORABLE ASPECTS.
     FIRST, IT'S USEFUL. AS A WIRELESS MOBILE TELEPHONE, IT'S EASY AND HANDY TO EARLY TO WHEREVER ONE GOES AND CALL THE CALLEE HOWEVER FAR AWAY HE IS. THEREFORE, IT GREATLY FACILITATES PEOPLE'S LIFE. SECOND, IT'S CONVENIENT. WHENEVER ONE MEETS TROUBLE OR SOMETHING URGENT, ONE CAN MAKE A CALL IMMEDIATELY. MOST IMPORTANT OF ALL, IT'S A VERY HELPFUL COMPANION. WITH A MOBILE PHONE IN HAND, ONE CAN EASILY GET ON THE NET, BROWSING THE USEFUL INFORMATION, CONDUCTING E-COMMERCE AND DOING WHATEVER ONE CAN DO VIA INTERNET.
     HOWEVER, JUST AS EVERYTHING HAS TWO SIDES, THE MOBILE PHONE ALSO HAS MANY DISADVANTAGES. TO BEGIN WITH, IT'S EXPENSIVE TO BUY AND COSTLY TO PAY THE HILLS, ESP. THAT OF GLOBAL SERVICE. TO MAKE MATTERS WORSE, IT'S ALSO EASY TO LOSE AND COSTLY TO GET IT REPAIRED. WORST OF ALL,IT'S NOT AS CLEAR AS A FAMILY TELEPHONE AND SOMETIMES THE NUMBER DIALED IS OFTEN NOT AVAILABLE. LAST BUT NOT LEAST, IT'S ALLEGED THE MICROWAVES IN IT MIGHT DO HARM TO PEOPLE'S HEALTH.
     IN MY OPINION, WITH ITS EXPENSES GREATLY REDUCED AFTER CHINA'S ENTRY INTO THE WTO, IT WILL FACE AN EVER BRIGHTER FUTURE IN ITS DEVELOPMENT. SOMEDAY MOST OF THEM WILL BE DEVELOPED INTO NEW INTERNET-ENABLED MOBILE PHONES, WHICH WILL BE AS USEFUL AS POCKET COMPUTERS. AND I BELIEVE ITS ADVANTAGES WILL NOT ONLY OFFSET ITS DISADVANTAGES, BUT ALSO FAR OUTWEIGH THEM.
【题目解析】:由题干可知本文是一篇对比议论类的文章,作文思路如下: 开头段:提出主题 But, like everything else, they have both favorable and unfavorable aspects.主体段:论证主题 ①First, ____________________________(分论点一)+举例子②However, ____________________________(分论点二)+举例子结尾段:In my opinion,____________________________ 自己的观点,总结升华。