Passage Five Would you like to spend all evening reading a love

Passage Five Would you like to spend all evening reading a lovely story with beautifulillustrations and make$35,000 atthe same time?Millions of people all over the world tried to do just that.Only one succeeded.The book is called Masquerade,and was written by Britishpainter Kit Williams.Within its pages are clues to the location of a goldenjewel,and whoever figured out the clues could find and keep the treasure. Some years ago,Williams was asked to write a children′s book.Wanting to do something no one elsehad done before,he decided to bury a golden treasure and tell where it was inthe book.He be-gan painting without a clear idea of what the story would beabout,where he would bury the treasure,or even what the treasure would be.Ashe painted,he decided that in the story a hare,or rabbit,would travel throughearth,air,fire and water to deliver a gift from the moon to the sun.Afterthree years,he finished the paintings and then wrote the story.The treasurebecame an 18- carat gold hare,adorned with preciousstones,and it was made by Kit Williams himself.This beautiful jewel,wortharound$35,000,depending on gold prices,was buried somewhere in Britain,freeto anyone who could decipher the clues.Williams′s book kept people of all agesamused trying to solve the mystery of Masquerade. The rabbit was finallyfound in the spring of 1982,by a 48-year-old design engineer.It was buried ina park about thirty-five miles from London. When Williams began working on hisbook,he___.
A、was paid$35,000
B、learned to paint
C、had already buried the treasure
D、did not know what the story-would beabout
【正确答案】:D
【题目解析】:根据文章第二段的内容,“He began painting without a clear idea of what the story would be about, where he would bury the treasure, or even what the treasure would be.”(他开始绘画时,对故事的内容、宝藏的埋藏地点,甚至宝藏本身都没有明确的想法。)可以明确得知,当Williams开始创作他的书时,他并不知道故事的具体内容会是什么。因此,选项D“did not know what the story would be about”是正确的答案。 文章中并没有提到Williams因为创作这本书而被支付了35000美元,因此选项A不正确;文章也没有提到Williams在创作这本书时学会了绘画,因此选项B不正确;文章提到他是在绘画过程中才决定宝藏的内容和埋藏地点,因此他并没有在创作开始时就已经埋藏了宝藏,所以选项C也不正确。