As far back as he could remember,Larry had longed to go to Holly

As far back as he could remember,Larry had longed to go to Hollywood and become a film star.The young man's hopes for success were broken again and again,however.Hollywood just did not seem interested.When he first came to California Larry had decided never to give up and return home without success.Therefore,he kept on trying.Someday,he told himself,his big opportunity would come. Larry found a job parking cars for one of Hollywood's big restaurants.His pay was basic,but since the guests were kind enough to give him more money,he managed to make a living. One day he recognized an important film director driving into the parking lot and getting out of his car.Larry had recently heard that the man was ready to make a new picture. Larry got into the car and prepared to drive it on into the lot and park it.Then he stopped,jumped out,and ran over to the director."Excuse me,sir,but I think it's only fair to tell you that it's now or never if you want me in your next picture.A lot of big companies are after me." Instead of pushing away the boy,the director got interested in Larry's words and stopped."Yes? Which companies?"he asked. "Well,"replied the boy,"there's the telephone company,the gas company,and the electric company,to tell you only a few." The director laughed,then wrote something on a card and handed it to the young man."Come and see me tomorrow." Larry got a small part in the director's next film.He was on his way! He was on his wayrefers to the fact that__.
A、he gave up and returned home
B、he began to work towards success
C、he took a journey to Hollywood
D、he had difficulties in playing the small part
【正确答案】:B
【题目解析】:在这段文章中,Larry一直怀有一个梦想,那就是去好莱坞成为电影明星。尽管他遭遇了多次的失败和挫折,但他从未放弃过这个梦想。文章通过叙述Larry在好莱坞寻找机会的过程,特别是他如何巧妙地与一位电影导演交流,最终获得了一个小角色的机会,展示了Larry追求成功的不懈努力。 针对问题“He was on his way refers to the fact that__”,我们需要从四个选项中找出最符合文章描述的答案。 A选项“he gave up and returned home”与Larry一直不放弃追求梦想的描述不符。 B选项“he began to work towards success”正好对应了Larry获得电影角色,开始朝着成功迈进的描述。 C选项“he took a journey to Hollywood”只是描述了Larry的一个动作,并没有涵盖他获得机会,开始追求成功的核心内容。 D选项“he had difficulties in playing the small part”在文章中并没有提及,且不符合“He was on his way”这一表述所传达的积极含义。 因此,根据文章内容,最符合的答案是B选项,即Larry开始朝着成功迈进。