Passage Two
The thought of not sleeping for twenty-four hours or more is not a pleasant one for most people.The amount of sleep that each person needs varies.In general,each of us needs about eight hours of sleep each day to keep our bodies healthy and happy.Some people,however,can get by just a few hours of sleep at night.
It doesn't matter when or how much a person sleeps.But everyone needs some rest to stay alive.Few doctors would have thought that there might be an exception on this.Sleep is,after all,a very basic need.But a man named AI Herpin turned out to be a real exception,for supposedly,he never slept!
A1 Herpin was 90 years old when doctors came to his home in New Jersey.They hoped to negate the claims that he never slept.But they were surprised.Though they watched him every hour of the day,they never saw Herpin sleeping.He did not even own a bed.He never needed one.
The closest that Herpin came to resting was to sit in a rocking chair and read a half dozen news-papers.His doctors were baffled by this strange case of permanent insomnia.Herpin offered the only clue to his condition.He remembered some talk about his mother having been injured several days be-fore he had been born.Herpin died at the age of 94,never having slept a wink.
The most likely reason on Herpion's insomnia was______
A、his mother's injury before he was born
B、that he never got tired
C、his magnificent physical condition
D、that he got enough rest rocking
【正确答案】:A
【题目解析】:根据文章内容,文章首先提到大多数人认为连续24小时或更长时间不睡觉的想法是不愉快的,并且每个人的睡眠需求各不相同。但随后,文章引入了一个特例,即AI Herpin,他据称从未睡过觉。医生们试图证明他的说法是错误的,但经过观察,他们发现Herpin确实没有睡觉的习惯,他甚至没有床。
文章接着描述了Herpin最接近休息的状态是坐在摇椅上阅读报纸,而他的医生们对他的永久失眠症感到困惑。Herpin给出的唯一线索是他记得在他出生前几天他的母亲受伤了。这个线索与选项A“他出生前母亲的伤害”相吻合。
选项B“他从不感到累”和选项C“他强健的体魄”在文章中并没有直接提及作为他失眠的原因。选项D“他通过摇椅得到了足够的休息”虽然描述了Herpin的一种行为,但并未解释他为何不需要睡眠。
因此,根据文章内容和Herpin给出的线索,最有可能导致他失眠的原因是A,即他出生前母亲的伤害。
Passage Two The thought of not sleeping for twenty-four hours o
- 2024-11-09 06:30:21
- 英语(专升本)