Bicycle Commuting
I may not be a movie star, best-selling author or millionaire when I grow up, but one thing will be known for, at least locally, is commuting by bicycle. It's sad to see how few people do even though many could. Lots of people eagerly campaign for the reduction of greenhouse gases, but by driving cars, they're still contributing to the problem.
You might be picturing me as an extreme environmentalist(环保主义者), but I'm not one of those teenagers who wear shirts that say "Help save the world: Recycle." Actually, my interest in exercise, health, and fitness led me to cycling.
Cycling can help you lose weight, improve your health, and prevent many diseases. Cycling also carries a relatively low chance of injury.
While being good for your body, bicycle commuting is also a great way to cut greenhouse gases. Many environmentalists recycle, plant trees, and drive hybrid cars(混合动力汽车), but bicycle commuting could be even more effective than all of those combined. You could cut down the amount of greenhouse gases just by commuting by bicycle a few times a week. Bicycle commuting saves money too. When you buy your bicycle and the things that usually go with it. You might be shocked by the cost. But if you think about the increasingly high gas prices, you will know for sure that you can save a significant amount each year by not driving a car.
You might think that you don't have time for bicycle commuting. Actually, you probably do. You could cut back on your TV time and pick up this activity. It helps you care for the environment, save money, and most importantly get fit.
Bikes, are inexpensive to most people.
A、True
B、False
C、Not Given
【正确答案】:B
【题目解析】:根据文章第四段“When you buy your bicycle and the things that usually go with it. You might be shocked by the cost.”意思是“当你买自行车和它的配件,可能会对其花费感到震惊”,这里表明了这些东西的花费不便宜。“But if you think about the increasingly high gas prices, you will know for sure that you can save a significant amount each year by not driving a car.”这里表转折,想要说明的是,虽然你买自行车和它的配件花费不便宜,但是你跟上涨的油价比一比,你就会知道你不开汽车每年能省一大笔钱。因此题干说法错误,答案选B。
Bicycle CommutingI may not be a movie star, best-selling author
- 2024-09-11 08:47:49
- 英语(专升本)(13000)